CORONA INFORMATIE

Wij snappen dat onze gasten zich in deze tijd zorgen maken om hun gezondheid en de gezondheid van hun dierbaren. Maar wees gerust! De gezondheid van onze gasten én medewerkers staat bij Villa Veertien hoog in het vaandel. Van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022 geldt er in Nederland wederom een lockdown. Wij willen u graag informeren hoe Villa Veertien met deze lockdown omgaat.

WIJ BLIJVEN OPEN !

Villa Veertien is een hotel en een congres- en vergaderlocatie. Dit betekent dat wij open mogen blijven voor onze hotelgasten en onze zalen voor zakelijke groepen tot 30 personen. U bent voor een vergadering tot 30 personen dan ook van harte welkom in één van onze vier grote vergaderruimtes! Voor particuliere bijeenkomsten zijn wij helaas tijdelijk gesloten, met uitzondering voor huwelijken en uitvaarten.

Ons horeca-gedeelte is gesloten voor hotelgasten. Alcohol gebruiken op de hotelkamer (bijvoorbeeld uit de minibar) mag wel. Net als thuis mogen maximaal 2 personen op bezoek komen in de hotelkamer. Wij serveren eten en drinken aan onze (hotel)gasten op basis van afhaal/bezorgen. Ontbijt presenteren wij u op een dienblad en wordt voor uw hotelkamerdeur neergezet.

VEILIGHEIDSREGELS

Villa Veertien biedt ruimte(s) voor conferentie, training of samenkomst, in wat voor vorm dan ook. Waar normaal 60 personen ruim plaats kunnen vinden in onze zalen geldt momenteel een aangescherpt beleid. Volgens de aangescherpte regels mogen wij per ruimte slechts plaats bieden aan maximaal 30 personen. Maar zelfs met deze aangescherpte regels kunnen wij in dezelfde ruimtes een veilige zitplaats bieden aan het maximumaantal van 30 personen waarbij wij iedereen op z’n minst een veilige afstand van 1,5 meter tot een ander kunnen garanderen. Zelfs bij binnenkomst, verplaatsing of toiletbezoek zijn er routes uitgezet om zoveel mogelijk de onderlinge afstand van 1,5 meter te waarborgen.