Unieke vergaderlocatie in Gelderland

 Ontspannen en luxe sfeer

 Natuurlijke omgeving

ONZE RUIMTES

DE TUINKAMER

Vanuit de Tuinkamer is er een weids uitzicht over de rivier en de landerijen. De twee grote open haarden dragen bij aan een informele en prettige sfeer. De ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, trainingen, vergaderingen of andere groepssessies op een unieke locatie. Er hangt een beamer met een groot bijbehorend scherm. Het meubilair kan naar wens worden opgesteld voor een ontvangst van 10 tot 60 personen. Door de openslaande deuren met aangrenzende veranda is er voldoende ruimte om tussen het vergaderen door naar buiten te gaan, een luchtje te scheppen en te genieten van het fantastische panorama. De ruimte heeft tevens een goed ventilatiesysteem.

DE TABAKSLOODS

Naast Villa Veertien staat de onlangs gerenoveerde Tabaksloods. Dit is een fraai gastenverblijf met uitzicht over de rivier en de landerijen. Op de begane grond bevindt zich een vergaderruimte die geschikt is voor een gezelschap van maximaal 25 personen. Er hangt een groot flatscreen waarop een laptop kan worden aangesloten. De open haard zorgt voor een informele en huislijke sfeer. Gasten hebben de ervaring dat er hier in alle rust en beslotenheid kan worden vergaderd. De Tabaksloods grenst direct aan de tuin en heeft een verwarmde veranda. De Tabaksloods kan ook in zijn geheel (inclusief de vier slaapkamers) worden gehuurd.

HET IJSSELHUYS

Naast Villa Veertien en de Tabaksloods bevindt zich het IJsselhuys. Het IJsselhuys is een prettige ruimte voor maximaal 15 personen met een mooi privé-terras direct aan de IJssel. Onze gasten ervaren deze ruimte als rustgevend en aangenaam. Er is een aparte bar aanwezig en er hangt een beamer met een bijbehorend whiteboard. Hierdoor is deze ruimte bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies. In de warmere maanden kan een zakelijke bijeenkomst hier worden gecombineerd met bijvoorbeeld een privé-barbecue op het aanliggende terras. 

DE KLEINE TERTS

In het souterrain van Villa Veertien bevindt zich de Kleine Terts. Deze sfeervol ingerichte concertzaal is een prettige zaal voor diverse doeleinden. Met maximaal 60 personen kunt u in deze ruimte presentaties of lezingen houden, cursussen volgen of een klein concert geven. Er is een goede geluidsinstallatie aanwezig en er hangt een groot projectiescherm. De ruimte heeft een ventilatiesysteem en is goed geïsoleerd zodat u in alle rust bijeen kunt komen.

DE BLOEMENKAMER

Voor kleinere groepen hebben wij onze stijlvolle Bloemenkamer beschikbaar. Door de hoge ramen heeft u een schitterend uitzicht op onze tuin en de IJssel. Deze intieme ruimte is voorzien van een flatscreen TV en is geschikt voor maximaal 8 personen. Met de aanwezige gashaard creëert u een fijne en huislijke sfeer.