CORONAMAATREGELEN

Wij snappen dat onze gasten zich in deze tijd zorgen maken om hun gezondheid en de gezondheid van hun dierbaren. Maar wees gerust! De gezondheid van onze gasten én medewerkers staat bij Villa Veertien hoog in het vaandel. Vanaf 14 december 2020 geldt er in Nederland een lockdown. Wij willen u graag informeren hoe Villa Veertien met deze lockdown omgaat.

WIJ BLIJVEN BEPERKT OPEN

Villa Veertien is een hotel en een congres- en vergaderlocatie. Dit betekent dat wij open mogen blijven voor onze hotelgasten en onze zalen voor zakelijke groepen tot 30 personen. U bent voor een vergadering tot 30 personen dan ook van harte welkom in één van onze vier grote vergaderruimtes! Voor particuliere bijeenkomsten zijn wij helaas tijdelijk gesloten, met uitzondering voor huwelijken en uitvaarten.

Ons horeca-gedeelte is helaas gesloten voor hotelgasten. Alcohol gebruiken op de hotelkamer (bijvoorbeeld uit de minibar) mag wel. Net als thuis mogen maximaal 2 personen op bezoek komen in de hotelkamer. Wij serveren eten en drinken aan onze (hotel)gasten op basis van afhaal/bezorgen. Ontbijt presenteren wij u op een dienblad en wordt voor uw hotelkamerdeur neergezet.

VEILIGHEIDSREGELS

Villa Veertien biedt ruimte(s) voor conferentie, training of samenkomst, in wat voor vorm dan ook. Waar normaal 60 personen ruim plaats kunnen vinden in onze zalen geldt momenteel een aangescherpt beleid. Volgens de aangescherpte regels mogen wij per ruimte slechts plaats bieden aan maximaal 30 personen. Maar zelfs met deze aangescherpte regels kunnen wij in dezelfde ruimtes een veilige zitplaats bieden aan het maximumaantal van 30 personen waarbij wij iedereen op z’n minst een veilige afstand van 1,5 meter tot een ander kunnen garanderen. Zelfs bij binnenkomst, verplaatsing of toiletbezoek zijn er routes uitgezet om zoveel mogelijk de onderlinge afstand van 1,5 meter te waarborgen.

PERSOONLIJKE BESCHERMING

Binnen ons pand en de publiek toegankelijke ruimtes is het dragen van mondkapjes verplicht. Er zijn voor iedereen mondmaskers beschikbaar die overdracht van het COVID 19 virus zo goed als verhinderen. Ook is er in alle ruimtes ontsmettende handgel voorhanden waarmee de gasten hun handen op ieder moment kunnen desinfecteren. Daarnaast draagt ons personeel mondmaskers en is erop getraind om de mensen te wijzen op de omgangsregels betreft COVID 19, die in acht genomen moeten worden. Uw mensen zijn bij ons in goede handen.

VEILIGE AANKOMST

Tijdens binnenkomst van de gasten zullen wij controleren of hun naam, e-mailadres en telefoonnummer bij ons bekend zijn. Ook zullen zij gevraagd worden antwoord te geven op de standaard triage vragen die door het RIVM opgesteld zijn. De nieuwe gast dient alle vragen van de gezondheidscheck negatief te beantwoorden. Is dit niet zo dan zal de toegang in overleg geweigerd moeten worden.
Mocht op een later tijdstip op een andere locatie toch één van de gasten positief bevonden worden betreft het COVID 19 virus dan kunnen wij de gegevens die bij binnenkomst door ons opgenomen zijn, direct ter beschikking stellen om daarmee een contactonderzoek te ondersteunen. Dit hoeft u niet zelf te doen maar dit is een service die Villa Veertien u als gast aanbiedt.

SAMENWERKING

Villa Veertien biedt nog steeds een veilig onderkomen aan gasten die willen vergaderen, trainen of overnachten zonder dat hun gezondheid in gevaar komt. Wilt u echter dat wij meer doen, laat dit dan even weten. Samen zullen wij altijd het veilige gevoel kunnen geven waar u naar op zoek bent.

 

Op de website van Rijksoverheid.nl kunt u meer informatie vinden over de regelgeving omtrent het coronavirus.
Villa Veertien verzorgt regelmatig huwelijken en uitvaarten. Deze mogen in beperkte mate doorgaan. Klik op onderstaande links voor informatie hierover:

- Huwelijken

- Uitvaarten