Overnachten bij Villa Veertien

Villa Veertien is een luxe, kleinschalig hotel met zeven hotelkamers. Alle hotelkamers hebben een eigen identiteit. In onze Bibliotheek bevindt zich een minibar waar u op basis van goed vertrouwen zelf dranken en kleine snacks mag pakken. Er is voldoende vermaak zoals leuke bordspellen en elke kamer beschikt over een TV. Het ontbijt serveren wij 's morgens vers in een van onze mooie ruimtes. 

Hotelkamers

Voor alle kamers is inchecken mogelijk tussen 15:00 - 18:00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 11.00 uur. Wilt u eerder of later in- of uitchecken? Wij denken graag met u mee. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Suite Doesburg 

Doesburg is een zeer ruime en luxe suite met een uitstekende kwaliteit kingsize bed (boxspring). De suite heeft een ruime privé-badkamer met een groot bad, aparte (inloop-) stortdouche, dubbele wastafel en een apart toilet. De suite beschikt over een zitgelegenheid met gashaard, waar je ontspannen kunt genieten van een goed boek of een heerlijk glas wijn. Er hangt een flatscreentelevisie en er is uitstekende wifi. Er is airconditioning aanwezig. De kamer heeft openslaande deuren naar een groot balkon met uitzicht op de IJssel en de landerijen. Overnachten in Doesburg is een ervaring, die u niet snel zult vergeten!

Suite Dieren

Dieren is een zeer ruime en luxe suite met een uitstekende kwaliteit kingsize bed (boxspring). De suite heeft een ruime privé-badkamer met een groot bad, aparte (inloop-) stortdouche, dubbele wastafel en een apart toilet. De suite beschikt over een zitgelegenheid met gashaard, waar je ontspannen kunt genieten van een goed boek of een heerlijk glas wijn. Er hangt een flatscreentelevisie en er is uitstekende wifi. Er is airconditioning aanwezig. De kamer heeft openslaande deuren naar een groot balkon met uitzicht op de IJssel en de landerijen. Overnachten in Dieren is een ervaring, die u niet snel zult vergeten!

Kamer Steenderen

Steenderen is een grote, luxe tweepersoonskamer met een kingsize bed (boxspring), airconditioning, uitstekende wifi, een ruime badkamer met een bad en een douche in het bad. De kamer is voorzien van een flatscreentelevisie met zitgelegenheid. Heerlijk met de voeten omhoog uw favoriete programma kijken of genieten van een heerlijk glas wijn en een goed boek. Vanuit Steenderen heeft u via de twee Franse balkons prachtig zicht op de IJssel en de landerijen. Overnachten in Steenderen is een ervaring, die u niet snel zult vergeten!

Kamer Olburgen

Olburgen is een knusse, luxe logeerkamer met een badkamer voorzien van een stortdouche, wastafel en toilet. De kamer beschikt over een tweepersoonsbed (boxspring), uitstekende wifi en een flatscreentelevisie. Olburgen heeft een hoog dakraam, waardoor je volledige privacy hebt. Overnachten in Olburgen is een ervaring, die u niet snel zult vergeten!

Kamer Bronkhorst

Bronkhorst is onze andere knusse tweepersoonskamer met kleine badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De kamer beschikt over een tweepersoonsbed en flatscreentelevisie. Vanuit Bronkhorst kijkt u uit op de aanliggende Noorderstraat. Overnachten in Bronkhorst is een ervaring, die u niet snel zult vergeten!


Fietsarrangement

Bij Villa Veertien is het mogelijk om (elektrische) fietsen te huren en de omgeving per fiets te verkennen. U neemt vanuit onze achtertuin gemakkelijk de veerpont naar de overkant van de IJssel richting Olburgen en Bronkhorst óf fiets door de nabijgelegen bossen over de Veluwe! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


DeTabaksloods

Naast Villa Veertien staat de onlangs gerenoveerde Tabaksloods. In de Tabaksloods bevinden zich een aantal knusse kamers met een huislijke uitstraling. De kamers hebben een ruime badkamer en zitgelegenheid. De Tabaksloods is eveneens in zijn geheel te boeken als groepsaccommodatie. Bijvoorbeeld voor een familieweekend is onze Tabaksloods de perfecte ruimte! 's Avonds kunnen de kleintjes alvast boven naar bed, waarna de volwassenen heerlijk kunnen borrelen bij de open haard of op de verwarmde veranda met uitzicht op de IJssel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.