Unieke locatie, aan de oever van de IJssel

Ontspannen en luxe sfeer

Adembenemend uitzicht

DINEREN BIJ VILLA VEERTIEN

De unieke locatie van Villa Veertien met het beroemde uitzicht over de IJssel en onze getalenteerde chef-kok Jornick van Dillen zijn de hoofdingrediënten voor een exclusief culinair avondje uit. Jornick bereidt met veel passie een verbluffend viergangendiner voor u. Hij laat zich hierbij inspireren door mooie producten, passend bij het seizoen, van de lokale slager en de lokale groenteboer. De inhoud van het viergangendiner varieert per maand. Onder deze tekst vindt u de gerechten, die deze maand in ons restaurant worden geserveerd. Mocht u dieetwensen hebben, kunt u er zeker van zijn dat Jornick verrassende alternatieve gerechten bedenkt en dat u in uw culinaire behoeften wordt voorzien.

 

De warme ambiance van onze Tuinkamer en het scherpe oog van onze bediening zorgen ervoor dat u tijdens het viergangendiner niets tekort komt. U wordt compleet in de watten gelegd: het viergangendiner wordt aangekleed met een amuse en huisgemaakt brood met diverse boters en indien u dit wenst, serveren wij bij elke gang een bijpassende wijn. Bij Villa Veertien beleeft u een avond om nooit te vergeten. 

 

Op vrijdag- en zaterdagavond bent u van harte welkom in ons unieke restaurant. U dient van tevoren te reserveren. Dit kan via deze pagina, maar mag ook telefonisch via 0313-842037 of per mail info@villaveertien.nl. Uiteraard kunt u een bezoek aan ons restaurant combineren met een overnachting in één van onze unieke hotelkamers. Hier kunt u genieten van alle luxe, die onze suites en tweepersoonskamers te bieden hebben.

t/m 17 december serveren wij onderstaande diner

Van 23 t/m 26 december serveren wij ons kerstdiner:

Blijf op de hoogte van onze evenementen:

* indicates required

IMPRESSIE VAN VILLA VEERTIEN