UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Vier jullie huwelijksdag op onze unieke trouwlocatie in Gelderland. Wij realiseren ons dat dit de mooiste dag van jullie leven moet worden! Wij, Floris en Emma, doen er daarom alles aan om deze dag onvergetelijk te laten zijn. Wanneer jullie het fantastische besluit hebben genomen om bij Villa Veertien te trouwen, of als Villa Veertien in Dieren tot de mogelijkheden behoort, gaan wij graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken.

ERVAAR JULLIE DROOMBRUILOFT OP ONZE UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Ook jullie dromen komen aan bot bij het regelen van jullie huwelijk op onze unieke en prachtige trouwlocatie in Gelderland. Wie weet kunnen wij zelfs die realiseren! Een bruiloft arrangement wordt voor jullie helemaal op maat samengesteld. Samen denken we na over de culinaire invulling voor wanneer jullie gaan trouwen op onze unieke locatie in Gelderland. Bovendien denken wij – indien gewenst – mee over onder andere decoratie, bloemen en muziek voor jullie bruiloft op onze trouwlocatie aan het water in Gelderland.


BLIJF OVERNACHTEN OP ONZE TROUWLOCATIE AAN HET WATER IN GELDERLAND

Villa Veertien in Dieren, dichtbij Arnhem, is een exclusieve trouwlocatie aan het water in Gelderland en daar horen bijvoorbeeld een unieke bruidstaart en prachtige aankleding bij. Wanneer jullie gaan trouwen op onze unieke trouwlocatie aan het water in Gelderland wordt hier allemaal aan gedacht. Onze hotelkamers zijn al minstens zo bijzonder en daarom kunnen jullie voor en/of na de dag van de huwelijksvoltrekking blijven slapen en volop genieten van de prachtige omgeving. ’s Ochtends wakker worden met het adembenemende uitzicht over de IJssel is iets dat u zeker niet wilt missen. Dit is wat trouwen op onze unieke trouwlocatie aan het water in Gelderland zo bijzonder maakt.

Uitzicht op de IJssel

ONZE DEUR STAAT ALTIJD VOOR U OPEN OP ONZE PRACHTIGE LOCATIE

Doordat wij naast onze prachtige trouwlocatie in Gelderland wonen, zijn wij nagenoeg altijd beschikbaar. Bijvoorbeeld voor een onverwachts bezoekje van de ceremoniemeester. Onze ervaring is dat dit voor iedereen die betrokken is, een meerwaarde is. De deur staat altijd open voor wanneer u wilt trouwen op onze prachtige trouwlocatie aan het water in Gelderland! Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag met een gouden randje wanneer jullie gaan trouwen op onze unieke locatie in Gelderland. Neem contact met ons op via 0313-842037 of mail naar info@villaveertien.nl. Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP