ZAKELIJK BIJEENKOMEN

In alle rust aan het water zijn er in Villa Veertien veel mogelijkheden voor inspirerende zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, relatiebijeenkomsten, trainingen en cursusdagen. Ook heisessies worden veelvuldig bij ons georganiseerd. Bijeenkomsten kunnen hier in alle beslotenheid plaatsvinden. In de verschillende vergaderaccommodaties is moderne vergaderapparatuur, zoals een beamer en/of flatscreen TV, aanwezig en overal is er een goede wifi-verbinding. De zakelijke bijeenkomsten kunnen worden gecombineerd met een informeel samenzijn waarbij iedere gewenste culinaire invulling mogelijk is. Door de ligging van Villa Veertien aan het water en in de nabijheid van het Nationaal Park Veluwezoom, zijn er vele mogelijkheden voor een passende buitenactiviteit. Omdat gasten kunnen blijven overnachten in de luxe hotelkamers, is Villa Veertien ook bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Voor uw zakelijke bijeenkomst maken wij graag een voorstel op maat voor u.

ONZE VERGADERRUIMTES

DE TUINKAMER

Vanuit de Tuinkamer is er een weids uitzicht over de rivier en de landerijen. De twee grote open haarden dragen bij aan een informele en prettige sfeer. De ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, trainingen, vergaderingen of groepssessies. Er hangt een beamer met een groot bijbehorend scherm. Het meubilair kan naar wens worden opgesteld voor een ontvangst van 10 tot 60 personen. Door de openslaande deuren met aangrenzende veranda is er voldoende ruimte om tussen het vergaderen door naar buiten te gaan, een luchtje te scheppen en te genieten van het unieke panorama. 

DE TABAKSLOODS

Naast Villa Veertien staat de onlangs gerenoveerde Tabaksloods. Dit is een fraai gastenverblijf met uitzicht over de rivier en de landerijen. Op de begane grond bevindt zich een vergaderruimte die geschikt is voor een gezelschap van maximaal 10 personen. Er hangt een groot flatscreen waarop een laptop kan worden aangesloten. De open haard zorgt voor een informele en huislijke sfeer. Gasten hebben de ervaring dat er hier in alle rust en beslotenheid kan worden vergaderd. De Tabaksloods grenst direct aan de tuin en heeft een verwarmde veranda. De Tabaksloods kan ook in zijn geheel (inclusief de vijf slaapkamers) worden gehuurd.

HET IJSSELHUYS

Naast Villa Veertien en de Tabaksloods bevindt zich het IJsselhuys. Het IJsselhuys is een prettige ruimte voor maximaal 12 personen met een mooi privé-terras direct aan de IJssel. Onze gasten ervaren deze ruimte als rustgevend en aangenaam. Er is een aparte bar aanwezig en er hangt een beamer met een bijbehorend whiteboard. Hierdoor is deze ruimte bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies. In de warmere maanden kan een zakelijke bijeenkomst hier worden gecombineerd met bijvoorbeeld een privé-barbecue op het aanliggende terras. 

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

Bij Villa Veertien kunt u kiezen voor een zakelijk verblijf van één of meerdere dagdelen, eventueel met overnachting. Wij beschrijven hieronder een aantal dagdelen, die tevens te combineren zijn. Heeft u andere wensen? Wij maken uiteraard graag voor u een voorstel op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

OCHTENDARRANGEMENT à € 42,50 p.p.

 • Het exclusieve gebruik van één van onze unieke vergaderruimtes
 • Het gebruik van moderne vergaderfaciliteiten
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Onbeperkt kleine snacks (wisselend)
 • Iets lekkers bij de koffie in de loop van de ochtend

MIDDAGARRANGEMENT à € 47,50 p.p.

 • Het exclusieve gebruik van één van onze unieke vergaderruimtes
 • Het gebruik van moderne vergaderfaciliteiten
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Onbeperkt kleine snacks (wisselend)
 • Een gezonde smoothie
 • Een bittergarnituur aan het eind van de middag

ZAKELIJKE LUNCH à € 28,50 p.p.

Een compleet verzorgd lunchbuffet met o.a. soep, diverse belegde broodjes, salades, een warme snack, handfruit en verschillende dranken. De inhoud van de lunch kan variëren, omdat deze wordt afgestemd op het seizoen. Als dieetwensen tijdig worden doorgegeven, zoeken wij een passend alternatief, zodat iedereen met een gerust hart kan aanschuiven.

DAGARRANGEMENT à € 87,50 p.p.

 • Het exclusieve gebruik van één van onze unieke vergaderruimtes
 • Het gebruik van moderne vergaderfaciliteiten
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Onbeperkt kleine snacks (wisselend)
 • Iets lekkers bij de koffie in de loop van de ochtend
 • Een complete lunch
 • Een gezonde smoothie
 • Een bittergarnituur aan het eind van de middag

ZAKELIJK DINER à € 43,50 p.p.

Een luxe driegangendiner met gerechten die in overleg en afgestemd op het seizoen worden bepaald. Als dieetwensen tijdig doorgegeven worden, zoeken wij een passend alternatief, zodat iedereen met een gerust hart kan aanschuiven.

MEERDAAGS ARRANGEMENT

Bovengenoemde dagdelen zijn naar hartelust te combineren in een meerdaags arrangement. Hierbij is het tevens mogelijk om een sportieve 'break', creatieve uitspatting of andere activiteit toe te voegen. Ook voor een bedrijfsuitje zijn er diverse opties.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.