Vrijdag 31 meil 2024 - Gebroeders Ornée

Culturele vrijdagavond bij Villa Veertien! Ontvangst met een glas bubbels, culinair driegangendiner en schitterende muziek in onze intieme concertzaal "de Kleine Terts."

U wordt tussen 17:30 uur en 18:00 uur ontvangen met een glaasje bubbels, gevolgd door een culinair driegangendiner. Aansluitend geniet u van de schitterende muziek van de tweelingbroers Arthur en Diederik Ornée in onze intieme concertzaal “de Kleine Terts”. Na afloop is er gelegenheid voor een borrel in onze Tuinkamer waarbij u nog even kunt napraten met de muziekanten

 

Arthur Ornée studeerde viool aan het Conservatorium van Amsterdam bij Lex Korff de Gidts en Peter Brunt, bij wie hij respectievelijk zijn bachelor- en zijn masterdiploma behaalde. Tijdens zijn masterstudie werkte hij enkele maanden in het Orquestra do Algarve, met wie hij ook solo speelde. Verder maakte Arthur als aanvoerder tweede violen van het European Youth Orchestra een aantal verre tournees onder leiding van dirigenten als Vladimir Ashkenazy, sir Colin Davis en Herbert Blomstedt.

 

Diederik Ornée is zeer regelmatig te horen in binnen- en buitenland met zowel moderne als historische klarinet. Hij is vaste klarinettist van Anima Eterna o.l.v. Jos van Immerseel; verder speelt hij regelmatig met de Philharmonie Zuidnederland, Budapest Orfeo Orchestra en Barokopera Amsterdam. In het verleden was hij te gast bij de Südwestphilharmonie Konstanz, de New Dutch Academy, Concerto d’Amsterdam, het Orchestra of the Age of Enlightenment, Amsterdam Baroque Orchestra en het Neues Barockorchester Berlin.

Bestel hieronder direct uw tickets 

Hieronder kunt u direct uw tickets bestellen. Mocht u dieetwensen hebben, dan vernemen wij die graag per e-mail van u, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Ook indien u een tafel met anderen wilt delen of voor overige vragen kunt u mailen naar info@villaveertien.nl