Vrijdag 24 november 2023 - Harpiste Diana de Vries

Culturele vrijdagavond bij Villa Veertien! Ontvangst met een glas bubbels, culinair driegangendiner en schitterende muziek in onze intieme concertzaal "de Kleine Terts."

Ons volgende cultuurdiner staat gepland op vrijdag 24 november. 

U wordt tussen 17:30 uur en 18:00 uur ontvangen met een glaasje bubbels, gevolgd door een culinair driegangendiner. Deze avond staat in het teken van Wild. Na het diner geniet u van schitterende muziek door topharpiste Diana de Vries in onze intieme concertzaal “de Kleine Terts”. Na afloop is er gelegenheid voor een borrel in onze Tuinkamer.

 

Harpiste Diana de Vries studeerde aan het Rotterdams Conservatorium eerst bij de bekende pedagoge Margot Flipse en vervolgens bij de wereldberoemde harpiste Susanne Mildonian. Al tijdens haar studie ontwikkelde ze uitgebreide muzikale activiteiten, zowel op symfonisch gebied als in de kamermuziek en als soliste. Sinds 1982 is zij als soloharpiste verbonden aan Het Gelders Orkest. Haar repertoire is bijzonder uitgebreid en bevat de harpliteratuur vanaf de klassieke periode tot en met de avant-garde.

Bestel hieronder direct uw tickets 

Hieronder kunt u direct uw tickets bestellen. Mocht u dieetwensen hebben, dan vernemen wij die graag per e-mail van u zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Ook indien u een tafel met anderen wilt delen of voor andere vragen kunt u mailen naar info@villaveertien.nl