Trouwen bij Villa Veertien

Jullie huwelijksdag. Wij realiseren ons dat dit absoluut de mooiste dag van jullie leven moet worden! Wij, Floris en Emma, doen er daarom alles aan om deze dag onvergetelijk te laten zijn. Als jullie het fantastische besluit hebben genomen om bij Villa Veertien te trouwen of als Villa Veertien tot de mogelijkheden behoort, gaan wij graag met jullie in gesprek om jullie wensen en dromen te bespreken.

 

Een bruiloftsarrangement wordt voor jullie helemaal op maat samengesteld. Samen met onze kok kunnen we met jullie nadenken over de culinaire invulling van jullie dag. Bovendien kunnen wij meedenken over onder andere decoratie, bloemen en muziek. Villa Veertien is een exclusieve locatie en daar horen een unieke bruidstaart en prachtige aankleding bij. Jullie kunnen voor en/of na de dag van de huwelijksvoltrekking blijven slapen in onze bijzondere, romantische bruidssuite met luxe interieur, kingsize bed, bad met whirlpool en adembenemend uitzicht over de IJssel.

 

Doordat wij naast Villa Veertien wonen, zijn wij nagenoeg altijd beschikbaar. Bijvoorbeeld voor een onverwachts bezoekje van de ceremoniemeester. Onze ervaring is dat dit voor iedereen die betrokken is, een meerwaarde is. De deur staat altijd open! Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag met een gouden randje. Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

 

Villa Veertien is een Toptrouwlocatie. Een aantal keren per jaar doen wij mee met de Open Trouwlocatie Route. Voor meer informatie, klik hier.  

Onze partners

Voor het boeken van leuke en geschikte live-muziek verwijzen wij je graag door naar muziekburo.nl. Via deze website kun je diverse bands bekijken en eventueel boeken. Wij hebben zeer goede ervaringen met bijvoorbeeld de Berkley Brothers of Sunny Up, maar zeker ook met de mobiele DJ.

De bloemen in onze ruimtes worden verzorgd door onze bloemist Nozili uit De Steeg. Wij zorgen voor een basis aankleding. Mochten jullie specifieke wensen hebben m.b.t. de bloemen, dan kunnen jullie contact opnemen met Nozili. Zij zullen voor jullie dan een bloemenvoorstel op maat maken.

Wij hebben leuke ervaring met de trouwambtenaren Christa Schooltink en Richard Sprokkereef. Meer info is tevens te vinden via de website van de gemeente Rheden.


Zoek je een betaalbare fotograaf die zorgt voor jullie prachtige herinnering? Dan adviseren wij Christa Heine of Karin Keesmaat.

'Wij wilden dolgraag trouwen op een unieke trouwlocatie in Gelderland. Villa Veertien heeft al onze verwachtingen overtroffen! Wij hebben een onvergetelijke dag beleefd op deze droomlocatie.'

'Villa Veertien is een prachtige trouwlocatie aan het water in Gelderland waar ze ontzettend fijn meedachten over de invulling van de voor ons zó belangrijke dag. Onze bruiloft oversteeg al onze wensen.'  

'Dankzij Villa Veertien was het wachten op onze (uitgestelde) bruiloft absoluut de moeite waard. Deze unieke trouwlocatie in Gelderland is een absolute aanrader.'