Zakelijk bijeenkomen bij Villa Veertien

Bij Villa Veertien in Dieren zijn er veel mogelijkheden voor inspirerende zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, relatiebijeenkomsten, trainingen en cursusdagen. Ook heisessies worden door de bijzondere ligging van onze unieke vergaderlocatie in Gelderland veelvuldig bij ons georganiseerd.

 

Villa Veertien beschikt over vier vergaderruimtes. Alle vergaderruimtes hebben een eigen unieke uitstraling, luxe interieur en beschikken over moderne vergaderapparatuur, zoals een beamer, flatscreen TV en uitstekende wifi-verbinding. Zakelijke bijeenkomsten kunnen in alle beslotenheid bij ons plaatsvinden. Door de prachtige ligging pal aan het water en de rustige ambiance, is Villa Veertien een plek om je even helemaal af te sluiten van de buitenwereld en tot de mooiste inzichten te komen. De zakelijke bijeenkomsten kunnen worden gecombineerd met een informeel samenzijn waarbij iedere gewenste culinaire invulling mogelijk is.  

 

Door de exclusieve ligging van Villa Veertien aan het water en in de nabijheid van het Nationaal Park Veluwezoom, zijn er vele mogelijkheden voor een passende buitenactiviteit. Omdat gasten kunnen blijven overnachten in de luxe hotelkamers, is Villa Veertien ook bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

 

Voor uw zakelijke bijeenkomst maken wij graag een voorstel op maat voor u, dus neem gerust contact met ons op.

Onze Vergaderruimtes

De Tuinkamer

Vanuit de Tuinkamer is er een weids uitzicht over de rivier en de landerijen. De twee grote open haarden dragen bij aan een informele en prettige sfeer. De ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, trainingen, vergaderingen of andere groepssessies. Er hangt een beamer met een groot bijbehorend scherm. Het meubilair kan naar wens worden opgesteld voor een ontvangst van 10 tot 60 personen. Door de openslaande deuren met aangrenzende veranda is er voldoende ruimte om tussen het vergaderen door naar buiten te gaan, een luchtje te scheppen en te genieten van het unieke panorama. De ruimte heeft tevens een goed ventilatiesysteem.

De Tabaksloods

Naast Villa Veertien staat de onlangs gerenoveerde Tabaksloods. Dit is een fraai gastenverblijf met uitzicht over de rivier en de landerijen. Op de begane grond bevindt zich een vergaderruimte die geschikt is voor een gezelschap van maximaal 25 personen. Er hangt een groot flatscreen waarop een laptop kan worden aangesloten. De open haard zorgt voor een informele en huislijke sfeer. Gasten hebben de ervaring dat er hier in alle rust en beslotenheid kan worden vergaderd. De Tabaksloods grenst direct aan de tuin en heeft een verwarmde veranda. De Tabaksloods kan ook in zijn geheel (inclusief de vijf slaapkamers) worden gehuurd.

De Kleine Terts

In het souterrain van Villa Veertien bevindt zich de Kleine Terts. Deze sfeervol ingerichte concertzaal is een prettige zaal voor diverse doeleinden. Met maximaal 60 personen kunt u in deze ruimte presentaties of lezingen houden, cursussen volgen of een klein concert geven. Er is een goede geluidsinstallatie aanwezig en er hangt een groot projectiescherm. De ruimte heeft een ventilatiesysteem en is goed geïsoleerd zodat u in alle rust bijeen kunt komen.

De Bloemenkamer

Voor kleinere groepen hebben wij onze stijlvolle Bloemenkamer beschikbaar. Door de hoge ramen heeft u een schitterend uitzicht op onze tuin en de IJssel. Deze intieme ruimte is voorzien van een flatscreen TV en is geschikt voor maximaal 8 personen. Met de aanwezige gashaard creëert u een fijne en huislijke sfeer.

Zakelijke arrangementen

Bij Villa Veertien kunt u kiezen voor een zakelijk verblijf van één of meerdere dagdelen, eventueel met overnachting. Wij beschrijven hieronder een aantal dagdelen, die tevens te combineren zijn. Heeft u andere wensen? Wij maken uiteraard graag voor u een voorstel op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ochtendarrangement

 • Het exclusieve gebruik van één van onze luxe vergaderruimtes op onze unieke vergaderlocatie in Gelderland
 • Het gebruik van moderne vergaderfaciliteiten
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Onbeperkt kleine snacks (wisselend)
 • Iets lekkers bij de koffie in de loop van de ochtend

Middagarrangement

 • Het exclusieve gebruik van één van onze luxe vergaderruimtes op onze unieke vergaderlocatie in Gelderland
 • Het gebruik van moderne vergaderfaciliteiten
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Onbeperkt kleine snacks (wisselend)
 • Een gezonde smoothie
 • Een bittergarnituur aan het eind van de middag

Zakelijke lunch

Een compleet verzorgd lunchbuffet met o.a. soep, diverse belegde broodjes, salades, een warme snack, handfruit en verschillende dranken. De inhoud van de lunch kan variëren, omdat deze wordt afgestemd op het seizoen. Als dieetwensen tijdig worden doorgegeven, zoeken wij een passend alternatief, zodat iedereen met een gerust hart kan aanschuiven.

Dagarrangement

 • Het exclusieve gebruik van één van onze luxe vergaderruimtes op onze unieke vergaderlocatie in Gelderland
 • Het gebruik van moderne vergaderfaciliteiten
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Onbeperkt kleine snacks (wisselend)
 • Iets lekkers bij de koffie in de loop van de ochtend
 • Een complete lunch
 • Een gezonde smoothie
 • Een bittergarnituur aan het eind van de middag

Zakelijk diner

Een luxe driegangendiner met gerechten die in overleg en afgestemd op het seizoen worden bepaald. Als dieetwensen tijdig doorgegeven worden, zoeken wij een passend alternatief, zodat iedereen met een gerust hart kan aanschuiven.

Meerdaags arrangement

Bovengenoemde dagdelen zijn naar hartelust te combineren in een meerdaags arrangement. Hierbij is het tevens mogelijk om een sportieve 'break', creatieve uitspatting of andere activiteit toe te voegen. Ook voor een bedrijfsuitje zijn er diverse opties.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.