Medewerker huishouding

(10 tot 20 uur per week)

De medewerker huishouding draagt zorg voor het verblijfsgereed maken van hotelkamers (bedden opmaken, stofzuigen, aanvullen verbruiksartikelen, etc.) en verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in algemene gasten- en bedrijfsruimtes.

Wat ga je doen?

  • opmaken van bedden, verwisselen van beddengoed;
  • schoonmaken van inventaris en stofzuigen/dweilen van hotelkamers, badkamers en toiletten;
  • aanvullen van verbruiksartikelen (handdoeken, zeep, shampoo, toiletpapier, etc.);
  • opruimen, afstoffen, stofzuigen en dweilen van de algemene ruimten;

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
  • Je bent vriendelijk, representatief en beleefd naar anderen;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk, hebt oog voor detail en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie;

Villa Veertien is een uniek horecabedrijf waar mensen kunnen logeren en bijeenkomen. Door de ligging pal aan de oever van de IJssel is Villa Veertien een inspirerende locatie met een adembenemend uitzicht en ontspannen sfeer. Met maar liefst zeven luxe hotelkamers, vijf stijlvol ingerichte zalen en een gastvrije uitstraling, ontvangen wij bij Villa Veertien diverse gasten voor vergaderingen, workshops, familiebijeenkomsten, bruiloften en andere gelegenheden.

Bij Villa Veertien vinden we het belangrijk dat je een leuke werkplek hebt. Wij bieden je een leuke en zelfstandige baan met veel vrijheden in een klein team met een passend salaris. Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op via 0313 - 84 20 37 of stuur een mail naar info@villaveertien.nl. Je kunt vragen naar Floris.

 

Deze functie komt overeen met referentiefunctie Medewerker Huishouding II en wordt ingedeeld in functiegroep III.