Restaurant

De unieke locatie van Villa Veertien én onze getalenteerde chef-kok Jornick van Dillen zijn de hoofdingrediënten voor een exclusief culinair avondje uit. Jornick bereidt met veel passie een verbluffend viergangendiner voor u. Hij laat zich hierbij inspireren door mooie, seizoensgebonden producten van de lokale slager en de lokale groenteboer. De inhoud van het viergangendiner varieert per maand. Hiernaast vindt u de gerechten, die deze maand in ons restaurant worden geserveerd. Mocht u dieetwensen hebben, kunt u er zeker van zijn dat Jornick verrassende alternatieve gerechten bedenkt en dat u in uw culinaire behoeften wordt voorzien.

 

De warme ambiance van onze Tuinkamer en het scherpe oog van onze bediening zorgen ervoor dat u tijdens het viergangendiner niets tekort komt. U wordt compleet in de watten gelegd: het viergangendiner wordt aangekleed met een amuse en huisgemaakt brood met diverse boters en indien u dit wenst, serveren wij bij elke gang een bijpassende wijn. Bij Villa Veertien beleeft u een avond om nooit te vergeten. 

 

Op vrijdag- en zaterdagavond bent u van harte welkom in ons unieke restaurant. U dient van tevoren te reserveren. Dit kan via deze pagina, maar mag ook telefonisch via 0313-842037 of per mail info@villaveertien.nl. Uiteraard kunt u een bezoek aan ons restaurant combineren met een overnachting in één van onze unieke hotelkamers.

Pasen 2023

Tijdens de paasdagen serveren wij een speciaal Paasdiner. Wij zijn extra geopend op 1e en 2e paasdag, maar ook op vrijdag 7 en zaterdag 8 april serveren wij ons Paasdiner. Bel of mail ons om een tafel te reserveren, of reserveer via de reserveerknop.

Impressie van Villa Veertien