ZELFSTANDIG WERKEND KOK (M/V)

(20 tot 38 uur per week)

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken van het bedrijf. Je ziet toe op het bedenken én bereiden van gerechten en de operationele zaken die hierbij horen (voorraadbeheer en afroep bij overwegend vaste leveranciers). De zelfstandig werkend kok levert input aangaande de samenstelling van de menu’s. Het is een veelzijdige functie waarin je onze gasten altijd een optimale beleving geeft.

Wat ga je doen?

  • Bereiden van gerechten inclusief alle voorbereidende werkzaamheden;
  • Een eigen identiteit geven aan de kwaliteit en keuken van Villa Veertien en meedenken met de bedrijfsvoering en de te serveren gerechten;
  • Plannen van werkzaamheden, bijhouden en bestellen van voorraden;
  • Ontwikkelen/aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van (afwijkende) menu’s voor partijen;
  • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en) en geven van aanwijzingen en instructies;
  • Toezien en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, etc.;
  • Schoonmaken van werkomgeving, keukenapparatuur, signaleren van bijzonderheden/mankementen en (laten) afvoeren van afval;

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken en producten/ingrediënten;
  • Je bent creatief met gerechten, je vindt kwaliteit erg belangrijk en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie;
  • Je bent gastgericht, vriendelijk, representatief en beleefd naar anderen;
  • Je vindt het leuk om ongevraagd extra service te bieden;
  • Je houdt van aanpakken, bent stressbestendig en stopt pas als het werk klaar is;

Villa Veertien is een uniek horecabedrijf waar mensen kunnen logeren en bijeenkomen. Door de ligging pal aan de oever van de IJssel is Villa Veertien een inspirerende locatie met een adembenemend uitzicht en ontspannen sfeer. Met maar liefst zeven luxe hotelkamers, vijf stijlvol ingerichte zalen en een gastvrije uitstraling, ontvangen wij bij Villa Veertien diverse gasten voor vergaderingen, workshops, familiebijeenkomsten, bruiloften en andere gelegenheden.

Omdat wij de komende maanden een nieuw team gaan samenstellen, zal er veel ruimte zijn voor eigen inbreng. Je krijgt de kans om vanaf het begin met ons bedrijf mee te groeien en zo een stukje van jezelf in Villa Veertien te leggen. Wij bieden je een leuke en zelfstandige baan in een klein team met een passend salaris. Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op via 0313 - 84 20 37 of stuur een mail naar info@villaveertien.nl. Je kunt vragen naar Floris.

 

Deze functie komt overeen met referentiefunctie Zelfstandig werkend kok en wordt ingedeeld in functiegroep V of VI.