Unieke locatie, aan de oever van de IJssel

Ontspannen en luxe sfeer

 Adembenemend uitzicht

UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Vier jullie huwelijksdag op onze unieke trouwlocatie in Gelderland. Wij realiseren ons dat dit de mooiste dag van jullie leven moet worden! Daarom gaan we graag met jullie in gesprek om jullie te informeren over alle mogelijkheden van Villa Veertien in Dieren, nabij Arnhem. Door ons de bruiloft te laten regelen, zullen jullie trouwen op een unieke locatie in het mooie Gelderland.


Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen en dromen te bespreken.


ERVAAR JULLIE DROOMBRUILOFT OP ONZE UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Villa Veertien is een exclusieve trouwlocatie aan het water in Gelderland. Wanneer jullie het huwelijk willen vieren op onze unieke en prachtige trouwlocatie in Gelderland, komen alle wensen en eisen aan bod. Zo stellen we een bruiloftsarrangement helemaal op maat voor jullie samen. Wanneer jullie gaan trouwen op onze unieke locatie in Gelderland, denken we samen na over de culinaire invulling. Om onze locatie nóg specialer te maken, regelen we graag de aankleding, uiteraard geheel volgens jullie wensen. Indien jullie dit wensen, helpen we daarom graag mee met onder andere de decoratie, de bloemen en de muziek voor jullie bruiloft op onze trouwlocatie aan het water in Gelderland. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de bruidstaart door ons te laten regelen. Als jullie trouwen op onze unieke locatie in Gelderland wordt hier allemaal aan gedacht.


'Soms ontdek je onverwacht een pareltje om te overnachten.

Villa Veertien is zo'n pareltje, werkelijk alles overtrof onze verwachtingen.

Een plek om nooit te vergeten..' 


BLIJF OVERNACHTEN OP ONZE TROUWLOCATIE AAN HET WATER 
IN GELDERLAND

Blijf slapen in onze prachtige, royale hotelkamers en geniet van de prachtige omgeving. Schuif ‘s ochtends de gordijnen open en wordt wakker met prachtig uitzicht over de IJssel. Geniet daarna van een luxueus ontbijt en jullie zijn helemaal klaar voor een van de belangrijkste dagen van jullie leven! Totale ontspanning; dat is wat trouwen op onze unieke trouwlocatie aan het water in Gelderland zo bijzonder maakt.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN OZNE PRACHTIGE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Doordat wij naast onze prachtige trouwlocatie in Gelderland wonen, zijn wij nagenoeg altijd beschikbaar. De deur staat altijd open voor wanneer jullie willen trouwen op onze prachtige trouwlocatie aan het water in Gelderland! Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag met een gouden randje wanneer jullie gaan trouwen op onze unieke locatie in Gelderland. Neem contact met ons op via 0313-842037 of e-mail naar info@villaveertien.nl. Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten op onze prachtige bruiloftslocatie in Gelderland!