Unieke locatie, aan de oever van de IJssel

Ontspannen en luxe sfeer

 Adembenemend uitzicht

BRUILOFT LOCATIE IN GELDERLAND

Maak van uw bruiloft de meest onvergetelijke dag op onze prachtige locatie in Gelderland. Geniet van een adembenemend uitzicht en kom tot rust in de prachtige natuur. De locatie is perfect voor natuurliefhebbers en ideaal voor verschillende buiten en binnen activiteiten.


Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen en dromen te bespreken.


VIER UW BRUILOFT EN GENIET VAN DE PRACHTIGSTE LOCATIE VAN GELDERLAND

Vier uw bruiloft op de meest magische locatie van Gelderland. Villa Veertien is een gelegen in Dieren, vlakbij Arnhem, tussen de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom. Onze locatie is perfect voor de natuurliefhebbers onder ons. Met de prachtige heide op fietsafstand en het bos op loopafstand waant u zich in de prachtige omgeving van Villa Veertien in Dieren. Dit alles zorgt voor het gouden randje bij het boeken van uw bruiloft bij onze unieke trouwlocatie in Gelderland.


'Soms ontdek je onverwacht een pareltje om te overnachten.

Villa Veertien is zo'n pareltje, werkelijk alles overtrof onze verwachtingen.

Een plek om nooit te vergeten..' 


ONTDEK ONS AANBOD AAN DIVERSE ARRANGEMENTEN

Op onze locatie in Gelderland hebben wij naast bruiloftarrangementen ook diverse arrangementen voor andere verschillende activiteiten. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Twijfel niet en neem gerust eens contact met ons op. Wij geven dan heel graag antwoord op al uw vragen. Wanneer u al een wensenlijstje heeft maken wij vervolgens graag een voorstel op maat voor u.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BRUILOFT OP ONZE PRACHTIGE LOCATIE

Bent u ook enthousiast geworden over onze locatie voor uw bruiloft in Gelderland? Of misschien is de locatie perfect voor uw zakelijke bijeenkomst in Gelderland? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 15.00 uur via het nummer 0313-842037. U bereikt ons ook door een mail te sturen naar info@villaveertien.nl.