Villa Veertien: de perfecte bruiloftslocatie in Gelderland

Maak van jullie bruiloft de meest onvergetelijke dag op onze prachtige locatie op de Veluwe. Bij Villa Veertien aan het water in Dieren zijn de mogelijkheden eindeloos. De trouwceremonie binnen of buiten, een luxe viergangendiner of ongedwongen barbecue, een knalfeest met liveband of borrel met achtergrondmuziek; door de verschillende ruimtes en de prachtige ligging aan het water, kan het bij Villa Veertien allemaal.

Vier uw bruiloft en geniet van deze prachtige locatie in Gelderland

Vier uw bruiloft op de meest magische locatie van Gelderland. Villa Veertien is gelegen in Dieren, vlakbij Arnhem, tussen de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom. Onze locatie is perfect voor de natuurliefhebbers onder ons. Met de prachtige heide op fietsafstand en het bos op loopafstand, waant u zich in de prachtige omgeving van Villa Veertien in Dieren. Dit alles zorgt voor een hele bijzondere beleving bij het boeken van uw bruiloft bij onze unieke trouwlocatie in Gelderland.

Ontdek ons aanbod aan diverse arrangementen

Op onze locatie in Gelderland hebben wij naast bruiloftarrangementen ook diverse arrangementen voor andere verschillende activiteiten. Onze locatie is perfect voor natuurliefhebbers en ideaal voor verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Twijfel niet en neem gerust eens contact met ons op. Wij geven dan heel graag antwoord op al uw vragen. Wanneer u al een wensenlijstje heeft, maken wij vervolgens graag een voorstel op maat voor u.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bruiloft op onze prachtige locatie

Bent u ook enthousiast geworden over onze locatie voor uw bruiloft in Gelderland? Of misschien is de locatie perfect voor uw zakelijke bijeenkomst in Gelderland? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 15.00 uur via het nummer 0313-842037. U bereikt ons ook door een mail te sturen naar info@villaveertien.nl.