VERGADERLOCATIE IN GELDERLAND

Naast dat Villa Veertien in Dieren een prachtige locatie is om te trouwen, is de locatie aan het water ook perfect geschikt als vergaderlocatie in Gelderland. Wanneer u kiest voor deze locatie kunt u gegarandeerd in alle rust uw vergadering houden. De besloten bijeenkomst kan gecombineerd worden met een informeel samenzijn, waarbij een culinaire invulling mogelijk is.


Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen en dromen te bespreken.


ONTDEK DÉ PERFECTE VERGADERLOCATIE IN GELDERLAND

Onze unieke vergaderlocatie in Gelderland is geschikt voor inspirerende zakelijke bijeenkomsten. U kunt vergaderen in de natuurlijke omgeving van Gelderland en de bijeenkomst zal besloten plaatsvinden. Wanneer u van plan bent om meerdere dagen te komen vergaderen in de natuurlijke omgeving van Gelderland is er ook de mogelijkheid om te overnachten in een van onze luxe hotelkamers.


'Soms ontdek je onverwacht een pareltje om te overnachten.

Villa Veertien is zo'n pareltje, werkelijk alles overtrof onze verwachtingen.

Een plek om nooit te vergeten..' 


KOM VERGADEREN IN DE NATUURLIJKE OMGEVING VAN GELDERLAND

Wanneer u komt vergaderen bij onze natuurlijke en unieke vergaderlocatie in Gelderland heeft u keuze uit vijf verschillende vergaderaccommodaties. Elke unieke vergaderlocatie bij ons in Gelderland is uitgerust met verschillende moderne vergaderapparatuur. Denkt u hierbij aan een beamer, een goede wifi-verbinding en/of een flatscreen tv. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een passende buitenactiviteit bij Villa Veertien in Dieren.

GENIET TIJDENS ELK EVENEMENT VAN DE NATUURLIJKE OMGEVING

Villa Veertien in Dieren, in de buurt van Arnhem, is de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten en andere feestelijke partijen. Wilt u ook vergaderen in de natuurlijke omgeving van Gelderland? Neem dan snel contact met ons op via  0313-842037 of mail naar info@villaveertien.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen en wie weet geniet u ook binnenkort van de prachtige omgeving en onze unieke vergaderlocatie in Gelderland.