Unieke locatie, aan de oever van de IJssel

Ontspannen en luxe sfeer

 Adembenemend uitzicht

ORGANISEER EEN ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN GELDERLAND

Bij Villa Veertien organiseert u een zakelijke bijeenkomst op een prachtige locatie in Gelderland, of het nu gaat om een vergadering, een training of een cursusdag. In Dieren, in de omgeving van Arnhem en Nationaal Park Veluwezoom, vindt u deze prachtige locatie.


Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen en dromen te bespreken.


EEN ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN EEN PASSENDE RUIMTE BIJ ONS IN GELDERLAND

Voor iedere groepsgrootte bieden we een passende oplossing bij onze unieke locatie, of het nu gaat om zes of zestig personen. Zo bieden we vijf verschillende opties:

  • De Tuinkamer
  • De Tabaksloods
  • Het IJsselhuys
  • De Kleine Terts
  • De Bloemenkamer

Iedere ruimte beschikt over moderne vergaderapparatuur – waaronder een beamer en/of een flatscreen-tv – en er is uitstekende wifi-verbinding.


'Soms ontdek je onverwacht een pareltje om te overnachten.

Villa Veertien is zo'n pareltje, werkelijk alles overtrof onze verwachtingen.

Een plek om nooit te vergeten..' 


ROYAAL OVERNACHTEN TIJDENS EEN MEERDAAGS EVENEMENT

We bieden ook prachtige, luxe hotelkamers aan, waardoor een meerdaagse bijeenkomst zeker mogelijk is. U wordt ‘s ochtends wakker met een prachtig uitzicht over de IJssel en geniet daarna van een uitstekend verzorgd ontbijt op het balkon of in de Tuinkamer. Zo wordt ieder zakelijke bijeenkomst bij ons in Gelderland een ontspannen uitje.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Het is bij Villa Veertien in Gelderland uiteraard mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst geheel op maat samen te stellen. Wilt u een ruimte reserveren bij onze unieke vergaderlocatie in Gelderland? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0313-842037 of door een e-mail te sturen naar info@villaveertien.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.