Bruiloftsarrangement in Gelderland

Villa Veertien bevindt zich aan de rivier de IJssel in Dieren. Villa Veertien is een unieke trouwlocatie aan het water op de Veluwe. Speciaal voor de meeste bijzondere dag van jullie leven hebben wij verschillende bruiloftsarrangementen. Deze bruiloftsarrangementen zijn door ons met alle liefde en zorg voor jullie samengesteld. Onze unieke en prachtige trouwlocatie in Gelderland ligt pal aan de oever van de rivier. Buiten trouwen in onze tuin met uitzicht over het water en de landerijen is een unieke beleving. Jullie unieke bruiloft aan het water op de Veluwe kan gecombineerd worden met een luxe viergangendiner in ons unieke restaurant met eigenzinnig interieur. Om de dag mooi af te sluiten, kunnen jullie overnachten in onze luxe bruidssuite.

Ontdek ons bruiloftsarrangement op onze unieke trouwlocatie in Gelderland

Hebben jullie interesse in een bruiloftsarrangement bij Villa Veertien in Gelderland? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vinden het belangrijk om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen op onze bijzondere locatie aan het water. Een dag die jullie nooit meer zullen vergeten. Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken, maar juist daarom zijn jullie met een bruiloftsarrangement bij Villa Veertien in Gelderland aan het juiste adres.

Beleef de dag van jullie dromen bij onze bijzondere trouwlocatie aan het water

De dag van jullie bruiloft moet één van de meest magische dagen uit jullie leven zijn. Wij van Villa Veertien in Dieren, gelegen nabij Arnhem, verzorgen deze dag voor jullie op onze prachtige trouwlocatie. Het is ons doel om jullie dag onvergetelijk te maken en wij zullen er daarom ook alles aan doen om jullie wensen en behoeftes te kunnen vervullen. Van de romantische ceremonie tot het gigantisch knalfeest, niets is ons te gek.

Dé magische locatie voor al uw feesten en andere partijen

Niet alleen voor de mooiste en beste bruiloftsarrangement op onze trouwlocatie in Gelderland, maar ook voor andere feestelijke evenementen kunt u terecht bij Villa Veertien in Dieren. U kunt tevens bij ons terecht wanneer u een unieke vergaderlocatie zoekt in de buurt van Arnhem of Zutphen. Ontdek snel online ons gehele aanbod of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0313-842037 of u kunt een mail sturen naar info@villaveertien.nl. Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!