✓ Unieke locatie, aan de oever van de IJssel

✓ Ontspannen en luxe sfeer

✓ Adembenemend uitzicht

BRUILOFTSARRANGEMENT IN GELDERLAND

Speciaal voor uw bijzondere dag hebben wij verschillende bruiloftarrangementen voor onze unieke en prachtige trouwlocatie in Gelderland. Wij willen ervoor zorgen dat u de beste en meest onvergetelijke dag tegemoet gaat, dus onze arrangementen zijn met alle liefde en zorg voor u samengesteld.


Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen en dromen te bespreken.


ONTDEK ONS BRUILOFTARRANGEMENT OP ONZE UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Wanneer u gaat voor een bruiloftarrangement bij Villa Veertien in Gelderland staat liefde op jullie grote dag centraal. Wij vinden het belangrijk om u de beste dag van uw leven te bezorgen. Een dag die u nooit meer zal vergeten. Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken, maar juist daarom bent u bij Villa Veertien in Gelderland aan het juiste adres voor uw bruiloftarrangement.


'Soms ontdek je onverwacht een pareltje om te overnachten.

Villa Veertien is zo'n pareltje, werkelijk alles overtrof onze verwachtingen.

Een plek om nooit te vergeten..' 


BELEEF DE DAG VAN UW DROMEN BIJ ONZE BIJZONDERE TROUWLOCATIE

De dag dat u het ja-woord geeft moet een van de meest magische dagen uit uw leven zijn. Wij, van Villa Veertien in Dieren, gelegen nabij Arnhem, verzorgen deze dag voor u op onze prachtige trouwlocatie. Het is ons doel om uw dag onvergetelijk te maken en wij zullen er daarom ook alles aan doen om uw wensen en behoeftes te kunnen vervullen. Van de romantische ceremonie tot het gigantisch knalfeest, niets is ons te gek.

DÉ MAGISCHE LOCATIE VOOR AL UW FEESTEN EN ANDERE PARTIJEN

Niet alleen voor het mooiste en beste bruiloftarrangement op onze trouwlocatie in Gelderland, maar ook voor andere feestelijke evenementen kunt u terecht bij Villa Veertien in Dieren. U kunt zelfs bij ons terecht wanneer u een unieke vergaderlocatie zoekt. Ontdek snel online ons gehele aanbod of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0313-842037 of u kunt een mail sturen naar info@villaveertien.nl. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!